maanantai 27. tammikuuta 2014

Vaatetankoon tilaa: vinkki ja kysymys

Tuskailetteko te koskaan vaatekaapin riittämättömän tankotilan vuoksi? Minulla ainakin vaatetangot ovat välillä niin täyteen ahdettu, että vastasilitetyt kauluspaidat, jakut ym. rypistyvät, kun niitä yrittää saada mahtumaan kaappiin. Juu tiedän, että vaatteita voisi olla vähemmän, mutta niitä kun nyt vaan on päässyt kertymään.

Kuulin muutama viikko sitten hyvän ja yksinkertaisen idean, jolla saa hieman väljyyttä vaatetankoon.Tai ainakin minulle vinkki oli uusi, monelle se voi olla tuttu juttu.
Pieni helpottava apuväline on niinkin yksinkertainen kuin säilykepurkin avausrengas! Renkaan toinen pää ripustetaan vaatepuun koukkuun ja rinkulan toiseen päähän toinen vaatepuu. Vaatteet saadaan näin hieman kerroksittain roikkumaan.Minun piti tietysti heti testata ideaa käytännössä yhdellä renkaalla ja kun se tuntui toimivan, alkoi renkaiden kerääminen. Viime viikonloppuun mennessä olin saanut haalittua jo monta rinkulaa talteen. Jakkupuvut sekä bleiserit olivat olleet pari päivää tuulettumassa pakkasessa ja sen jälkeen sainkin ripustettua ne kaappiin vinkin mukaisesti.


Kaikista parhaten toimivat hedelmä- ja tonnikalapurkkien renkaat, sillä ne ovat suurempia kuin esim. juomatölkkien rinkulat.


Sitten kysymys: onko missään myynnissä "oikeata" välinettä tai nipsua, jolla vaatteet saisi samalla tavoin lomittain? Tai onko jotain muuta vastaavaa vinkkiä? Purkkivetimet kun eivät ole niitä kaikkein tyylikkäimpiä kapistuksia ja niihin jää joskus teräviä reunoja.

Vai jatkanko purkkirinkuloiden keräämistä, sillä idea toimii niin hyvin, että seuraavaksi ripustan kaikki muutkin vaatepuuvaatteet vastaavalla tavalla. Meillä taidetaan syödä tomaattikastiketta (onneksi on hyvä ohje KLIK), tonnikalaa ja muita säilykkeitä runsaasti lähiaikoina.


2 kommenttia:

  1. Ihana vinkki. Eipä ole tullut mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun tullut kokeiltua käytännössä muutama päivä lisää, niin olen entistä tyytyväisempi.

      Poista