maanantai 6. tammikuuta 2014

Joulu siivottu


Loppiaisen kunniaksi oli kiva puuhastella kotona ja siivota joulu muutamaksi kuukaudeksi odottamaan esiinottamista. Sisätiloista koristeet ja koristevalot siirtyivät varastoon, ulos vielä jätimme valot muutamaksi viikoksi.


Pakkaamista vaille valmista


Joulukortit ripustan aina keittiön kaapin seinustalle ja kerään ne talteen muiden joulukoristeiden joukkoon. Näyttääpä kuusi tyhjältä ilman koristeita! Ihme kyllä se ei ihmeemmin ole pudotellut neulasia, vaikka vettä ei tarvinnut lisätä edes joka päivä. Sinänsä kätevää, kun kuusen voi viskata terassin aidan yli pihalle, josta Puuhis siirsi sen roskakatokseen sen sijaan että puu pitäisi kantaa koko asunnon läpi.


Kirjaston kulmaikkunoiden koristeoksaa en vielä kuitenkaan malttanut poistaa. Taidan pitää sen ainakin tammikuun ajan tunnelmaa luomassa.Olohuoneen talviasuun jätin valkoiset tyynyt ja torkkupeitot, mutta pikkuisen väriä tuovat muutama violetti tyyny ja peitto.


Hetken aikaa olohuone näytti ihan siistiltä.

Mutta eipä mennyt montaakaan minuuttia, kun Vanharouva sai kasattua itselleen pesän. Tyynyt sentään vielä pysyivät sohvalla toistaiseksi.Varsinaisia uudenvuodenlupauksia en tehnyt, mutta nyt on uusien tuulien aika. Huomenna alkaa taas arki ja taidanpa käväistä kuntosalilla monen viikon tauon jälkeen - Kiloille kyytiä -kampanja alkaa. Mielenkiinnolla odotan, mitä muita muutoksia ja uutta vuosi tuo tullessaan.

Hyvää loppiaista jokaiselle! Minä lähden kokeilemaan tomaattikastiketta Henri Alénin ohjeen mukaisesti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti