tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulun odotustaJoulun fiilistelyyn pääsin jo pari viikkoa sitten, kun asensin ulkovaloja pihalle ja terassin kaiteeseen. Ensimmäisen adventin kunniaksi aloitin perjantaina tunnelmoinnin
jo sisätiloissakin.

Syksyn aikana olen käyttänyt tehostevärinä olohuoneessa violettia. Olen ollut tosi tyytyväinen tuohon väriin, mutta nyt oli mukava siirtyä jouluisempiin sävyihin. Aikaisempina vuosina sisustuksemme on ollut lähes poikkeuksetta joulun ajan hyvin punasävyinen; koristetyynyt, torkkupeitot, kynttilät ja jopa joulukuusen koristeet ovat olleet punaiset.  

Pikkuhiljaa olen kuitenkin lisännyt punaisen rinnalle yhä enemmän valkoista. Mielessä jopa käväisi, että tänä vuonna käyttäisin pelkästään valkoista tehosteväriä, mutta päädyin kuitenkin puna-valkoyhdistelmään. Taisin vähän innostua tyynyjen määrässä, mutta onpahan koiralla puuhaa, kun pudottelee niitä lattialle.Kaikista jouluisimmat koristeet jätin vielä laittamatta, niiden aika on sitten parin viikon kuluttua. Sen sijaan asensin jouluvaloja ja kynttelikköjä sinne tänne. 


 
Keittiön ja olohuoneen ikkunoiden väliin perinteiset kyntteliköt
 
Olohuoneen hyllylle lasimaljaan
valoja ja hopeisia koristeita.
Pikkupöydälle sohvan päätyyn myös kynttelikkö

Työhuoneen kulmaikkunoiden eteen ripustin metsästä löytyneen kauniin oksan. Sidoin sen kiinni verhotankoihin siimoilla, joten näyttää siltä, kuin se leijuisi ilmassa itsekseen. 


Valosarjan lisäksi lisäsin oksaan ainoastaan muutaman herkän kauniin koristeen.
 Mukavaa joulun odotusta teillekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti