lauantai 24. tammikuuta 2015

Juusto-paahtoleipärullat


Löysin pari päivää sitten todella helpon, mutta herkullisen kuuloisen ohjeen paahtoleipärullien tekemiseen. Ohjetta piti kokeilla heti tänään ja kokeilu kannatti. Aamiaisen lisukkeeksi valmistui kädenkäänteessä tuttuakin tutumpi paahtoleipä + juusto -yhdistelmä uudella tapaa valmistettuna. Ruokaisamman niistä saa lisäämällä juuston lisäksi viipaleen kinkkua.

Leikkaa paahtoleivistä reunat ja kauli ne litteäksi.


Laita jokaiselle leivälle juustoviipale. Mikä tahansa hyvin sulava juusto sopii, minä käytin sulatejuustoviipaleita. Kääri leivät löyhälle rullalle.



Paista rullia muutama minuutti öljy-voiseoksessa ja kääntele niitä paistamisen aikana. Rullat ovat valmiit, kun ne ovat kauniin ruskeat ja juusto on sulanut.



Nams! Näitä olisi voinut syödä vaikka kuinka monta!






3 kommenttia:

  1. Oo mitkä herkkuapajat, nyt minä pöljä vasta ymmärsin myös näille sinun suussasulaville herkkusivuille kirjautua. <3

    Herkullista sunnuntaita. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne. Harvakseltaanhan minä tänne juttuja laitan, mutta yritän jatkossa päivittää vähän useammin.

      Poista
  2. Oo mitkä herkkuapajat, nyt minä pöljä vasta ymmärsin myös näille sinun suussasulaville herkkusivuille kirjautua. <3

    Herkullista sunnuntaita. <3

    VastaaPoista