Oheinen lisukepaistos sopii erinomaisesti vaikkapa pihvin kylkeen.
Ruusukaali-pekonipaistos
400 g ruusukaalia
3 valkosipulinkynttä
1 pkt pekonia
1 dl kuohukermaa
mustapippuria
suolaa
3 valkosipulinkynttä
1 pkt pekonia
1 dl kuohukermaa
mustapippuria
suolaa
Huuhtele ruusukaalit ja poista niistä kannat
sekä päällimmäiset lehdet. Halkaise ruusukaalit kahtia, suuret voit leikata kolmeen-neljään
osaan. Lisää kaalit kevyesti suolattuun kiehuvaan
veteen ja keitä noin 5 minuuttia. Valuta ne sen jälkeen siivilässä.
Silppua
pekonisiivut ja paista niitä pannulla hetken aikaa, lisää sitten pilkotut valkosipulinkynnet.
Kypsennä, kunnes pekoni on rapeaa ja lisää ruusukaalit, anna paistua muutama
minuutti.
Lisää kerma ja pippuri sekä tarvittaessa hiukan suolaa. Hauduta
pienellä lämmöllä, kunnes kerma on imeytynyt.
Tarjoa heti ruuan lisukkeena.
Maukkaita hetkiä!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti